Tutuwuhan Dumasar
Deet Free
Henteu Alkohol
Bébas Kimia
TENTANG KAMI
Win-Win Industry Shareholding Group Limited
Diadegkeun ku grup peminat outdoor anu bakti nyadiakeun produk alam tur éféktif pikeun masarakat natique ngagabungkeun bahan alam dina cara unik.
Misi kami bebas-kimiawi mangrupikeun jangji anu urang lakukeun ka unggal kulawarga sareng alam.
Tim urang Urang cooperate kalawan Beijing Universitas Téhnologi Kimia, boga tim R&D sorangan.
MACA DEUI Puterkeun pidéo...
Ngeunaan minyak atsiri
100%Alami
Menyan reungit alami dijieun tina bahan-bahan anu didasarkeun ku tutuwuhan anu sacara alami bertindak minangka pencegah serangga bari ogé nganteurkeun seungit sereh, sereh, jsb.
Minyak sereh

Hal ieu diala ku distilasi uap tina sakabeh jukut sereh, nu bisa ngalambatkeun turun gejala colds jeung batuk.

Minyak sereh

konsentrasi luhur Citral na Geraniol, ilahar dipaké dina menyan panolak reungit jeung oil.It bisa ngaronjatkeun gejala pharyngitis.

Minyak Eugenol

Cengkéh ngandung bahan anu disebut Syringol, anu gaduh pangaruh panolak reungit anu saé.

Minyak Pepermin

Ngandung Menthol, Menthone sareng zat-zat sanésna, éta gaduh bau anu pikaresepeun sareng ngusir reungit.

Minyak Cedarwood

Panolak reungit minyak Cedar sacara efektif tiasa ngusir reungit, ngahambat baktéri dina hawa, sareng ngamurnikeun hawa.

Milih naon nu peryogi
UrangProduk
menyan panolak reungit minyak atsiri alam urang nyiptakeun lampu, pikaresepeun, aroma refreshing lamun burned.Quality jaminan, aman tur aman.

Mini menyan

MACA DEUI

menyan badag

MACA DEUI

congcot menyan

MACA DEUI
APLIKASI
produkAplikasi
Produk ieu tiasa dianggo dina skénario sapertos bumi, yoga, kémping, kantor, sareng taneuh subur luar pikeun ngusir reungit sacara efektif sareng ngajagi anggota kulawarga!
kémping di luar
waktos kulawarga di luar
Yoga di luar
Kantor dijero
10 +
Taun diadegkeun
1000 K+
PRODUKSI TAHUNAN
97 %
konsumén wareg
$5000 K+
VOLUME ékspor
Tetep Sareng Kami Pikeun Ngajagi Kulawarga Urang Mangga Taros Kami
MACA DEUI
BÉRITA PALING ÉNGGAL
Panganyarna TiBlog
Tongkat menyan reungit alami didamel tina bahan-bahan anu didasarkeun ku pepelakan anu sacara alami bertindak salaku pencegah serangga bari ogé nganteurkeun seungit sereh, sereh, jsb.
05-16, 2024
Panaliti mendakan obat nyamuk ieu mangrupikeun cara anu paling efektif pikeun nyingkirkeun hama
MACA DEUI
04-30, 2024
Salah sahiji pangusir reungit pangalusna pikeun ngajaga bites di bay bari imah atawa jauh
MACA DEUI
03-26, 2024
Peringatan reungit pikeun wisatawan Inggris nalika inféksi impor balik deui ka tingkat pra-pandémik
MACA DEUI