Врз основа на растенија
Deet Free
Без алкохол
Без хемикалии
ЗА НАС
Win-Win Industry Holding Group Limited
Основана од група ентузијасти на отворено кои се посветуваат на обезбедување природни и ефективни производи за општеството, натиката ги комбинира природните состојки на уникатен начин.
Нашата мисија без хемикалии е ветувањето што го даваме на секое семејство и природа.
Нашиот тим Ние соработуваме со Пекинг Универзитетот за хемиска технологија, имаме сопствен тим за истражување и развој.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ Пушти го видеото...
ЗА ЕСЕНЦИЈАЛНИТЕ МАСЛА
100%Природно
Природниот темјан за комарци е направен со материјали од растително потекло кои природно делуваат како пречка за инсектите, а истовремено даваат неверојатни мириси на цитронела, лимонска трева итн.
Масло од цитронела

Се добива со дестилација со пареа на целата трева цитронела, која може да ги забави симптомите на настинка и кашлица.

Масло од маточина

Висока концентрација на цитрал и гераниол, кои најчесто се користат во темјанот и маслото против комарци. Може да ги подобри симптомите на фарингитис.

Масло од еугенол

Каранфилчето содржи состојка наречена Syringol, која има добар ефект против комарци.

Масло од пеперминт

Содржи ментол, ментон и други супстанции, има лут мирис и ги отфрла комарците

Масло од кедрово дрво

Отпорот на комарци од кедрово масло може ефикасно да ги одврати комарците, да ги инхибира бактериите во воздухот и да го прочисти воздухот.

Изберете што ви треба
НашиотПроизводи
Нашиот темјан против комарци од природно растително есенцијално масло создава лесен, пријатен, освежувачки мирис кога се согорува. Обезбедување квалитет, безбеден и сигурен.

Мини темјан

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Голем темјан

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Конуси за темјан

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
АПЛИКАЦИЈАТА
ПроизводАпликација
Овој производ може да се користи во сценарија како што се дома, јога, кампување, канцеларија и плодна почва на отворено за ефикасно да ги одврати комарците и да ги заштити членовите на семејството!
Кампување надвор
Семејно време надвор
Јога надвор
Канцеларија во затворен простор
10 +
ОСНОВАНИ ГОДИНИ
1000 K+
ГОДИШНО ПРОИЗВОДСТВО
97 %
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
5000 долари K+
ВОЛУМЕН НА ИЗВОЗ
Останете со нас за да го заштитиме нашето семејство Ве молиме контактирајте со нас
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ
Најнови одБлог
Природните стапчиња за темјан од комарци се направени со материјали од растително потекло кои природно делуваат како пречка за инсектите, а исто така даваат неверојатни мириси на цитронела, лимонска трева итн.
05-16, 2024 година
Истражувањата покажаа дека овие средства за заштита од комарци се најефективните начини да се ослободите од штетниците
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
04-30, 2024 година
Еден од најдобрите средства за заштита од комарци за да ги спречите каснувањата додека сте дома или кога сте надвор
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
03-26, 2024 година
Предупредување од комарци за британските туристи бидејќи увезените инфекции се враќаат на нивоата пред пандемијата
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ