Tanduran adhedhasar
Deet Free
Bebas Alkohol
Bebas Kimia
BABAGAN AWAKE DHEWE
Win-Win Industry Shareholding Group Limited
Founded dening klompok pecandu ruangan sing darmabakti kanggo nyedhiyani produk alam lan efektif kanggo masyarakat natique nggabungke bahan alam ing cara unik.
Misi Kita bebas kimia minangka janji sing digawe kanggo saben kulawarga lan alam.
Tim kita Kita kerja sama karo Universitas Teknologi Kimia Beijing, duwe tim R&D dhewe.
Waca liyane Puter video ...
Babagan lenga atsiri
100%Alamiah
Menyan nyamuk alami digawe saka bahan tanduran sing sacara alami minangka pencegah serangga lan uga menehi aroma serai, lemongrass, lsp.
Minyak sereh

Iki dipikolehi kanthi distilasi uap saka kabeh suket citronella, sing bisa nyuda gejala selesma lan batuk.

Lemongrass Oil

Konsentrasi dhuwur saka Citral lan Geraniol, umume digunakake ing nyamuk repellent dupa lan lenga. Bisa nambah gejala pharyngitis.

Minyak Eugenol Kab

Cengkeh ngandhut bahan sing diarani Syringol, sing nduweni efek obat nyamuk sing apik.

Minyak Peppermint

Ngandhut Menthol, Menthone lan zat-zat liyane, nduweni mambu sing nyenengake lan ngusir nyamuk.

Minyak Cedarwood

Obat nyamuk minyak Cedar kanthi efektif bisa ngusir nyamuk, nyandhet bakteri ing udara, lan ngresiki hawa.

Pilih sing perlu
kitaProduk
Dupa obat nyamuk minyak esensial tanduran alami nggawe aroma sing entheng, nyenengake, nyegerake nalika dibakar.Jaminan kualitas, aman lan aman.

Mini menyan

Waca liyane

menyan gedhe

Waca liyane

kerucut menyan

Waca liyane
APLIKASI
produkAplikasi
Produk iki bisa digunakake ing skenario kayata omah, yoga, kemah, kantor, lan lemah sing subur ing njaba kanggo ngusir nyamuk lan nglindhungi anggota kulawarga kanthi efektif!
Camping njobo
wektu kulawarga njobo
Yoga njobo
kantor ing jero ruangan
10 +
DIDETABEKAN TAHUN
1000 K+
PRODUKSI TAHUNAN
97 %
PELANGGAN sing marem
$5000 K+
VOLUME EKSPOR
Tetep Karo Kita Kanggo Nglindhungi Kulawarga Kita Mangga Hubungi Kita
Waca liyane
WARTA TERBARU
Paling Anyar SakaBlog
Kemenyan nyamuk alami digawe saka bahan tanduran sing sacara alami minangka pencegah serangga lan uga menehi aroma serai, lemongrass, lsp.
05-16, 2024
Riset nemokake obat nyamuk iki minangka cara sing paling efektif kanggo nyingkirake hama
Waca liyane
04-30, 2024
Salah sawijining obat nyamuk sing paling apik kanggo nyegah gigitan nalika omah utawa adoh
Waca liyane
03-26, 2024
Peringatan nyamuk kanggo turis Inggris amarga infeksi impor bali menyang tingkat pra-pandemi
Waca liyane